Erotic Party Agenda

Greedy Girls Gangbang erofeestjes-organza-breukelen

Greedy Girls Gangbang erofeestjes-organza-breukelen

Wegens Corona uitgesteld of afgelast. Meer info volgt.

 

Time: 21:00
Erofeestjes
Club Organza
Stichtse Vecht, Utrecht

https://www.erofeestjes.nl/

 

Wij presenteren ons heftigste feestje: de "Greedy Girls" Giga-Gangbang Party!

 

Deze knalparty stond bekend als de Giga-Gangbangparty, de knaller van Erofeestjes en is uitgegroeid tot de grootste gangbang van de Benelux! Aanmelden is dus jouw kans mee te doen aan uniek gangbang event die je minimaal één keer moet hebben meegemaakt.

Slechts een selecte groep van de allergeilste nympho dames die wij kennen, komen speciaal naar ons toe met maar één doel: zo geil mogelijk en zo vaak mogelijk genomen te worden. En let op: dit zijn zijn geen betaalde krachten maar de échte liefhebsters! En dat zal je merken ook!

LET OP: dit is een party voor dames die puur voor veel mannenvlees gaan en een flink mannenaanbod heeft. Dus minder geschikt voor beginnende of minder actieve dames en stellen.

Deze meiden willen heel veel mannenvlees en vooral ook jouw zaad! Dit zijn de sletten waar iedere man van droomt, zaadvragende nymfomane meiden die nooit genoeg hebben! Van jonge ranke petit tot de heerlijkste rondborstigste MILF's.
En... het zijn geen ingehuurde dames van plezier maar echte geile vrouwen die jou niet zo snel mogelijk willen afwerken maar juist verlangen dat jij hun tot het uiterste keihard verwent!

Altijd al zelf eens een keer een echt geile gangbangorgie mee willen maken? Nog nooit een DP gedaan of een bloedmooie vrouw zien squirten? Wel eens deelgenomen aan een bukkake?

Bij ons kan dat, wij hebben ze namelijk gevonden: de geilste nympho dames van Nederland.

Van pijpen zonder condoom tot zaaddouches, van squirten tot DP's, anaal, snowballen (bijna) alles kan! Bij ons komen alleen de echte liefhebsters die niet snel genoeg hebben.

De dames zijn natuurlijk altijd op zoek naar potente mannen.

Heren meld u dus snel aan want dit feest is slechts enkele malen per jaar, heel snel uitverkocht en omdat we dit feest organiseren als niet-commerciële vrijwilligers is de entreebijdrage ook nog eens een schijntje van de prijs die je elders moet betalen voor een party met de heetste nympho's die je kunt vinden.

De Greedy Girls is een besloten party (aanmelden verplicht) en onze doorbabe Miss X selecteert de heren vooraf op ervaring, skills en motivatie. Voor deze party laat zij de teugels een beetje vieren in haar selectie maar vergis je niet: als jij wordt uitgekozen dan moet je ook volop aan de bak om de dames tevreden te stellen.

LET OP! Dit is een gangbang met uitsluitend liefhebsters die zelf bepalen hoe ze de avond invullen en geen commerciële gangbang.

Als er nog een stel of dame is dat mee wil doen? Dat kan natuurlijk! Leuk! Er is altijd plek over voor een heerlijke nymphomane dame en/of stel.

Voor kijkers is op deze party helaas geen ruimte voor doeners des te meer.

Aanmelden kan simpel en snel via ons aanmeldformulier.

Wij zien jullie graag op vrijdagavond/nacht 13 maart tijdens de Greedy Girls Gangbang