Erotic Party Agenda

Kinky BDSM Wilpenhof-Wilp

Kinky BDSM Wilpenhof-Wilp

Wilpenhof — Kinky BDSM

2020-09-25

 

Time: 13:00
Wilpenhof
Oude Ardeweg 28
Wilp, Gelderland

https://www.wilpenhof.nl/

 

Om de 4 weken wordt parenclub Wilpenhof op vrijdag omgetoverd tot een Kinky-BDSM speelclub. Vanaf 13.00 uur is de club open en kun je al gebruik maken van alle faciliteiten. Vanaf 17.00 uur zijn de gastheer en gastvrouw voor de kinky avond aanwezig.

 

Ervaren, onervaren of juist nieuwsgierig? Iedereen is welkom om gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen, te spelen en ervaringen uit te wisselen. Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De ervaren gastheer en gastvrouw maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen bij ze terecht.

De Wilpenhof beschikt over een luxe bar, een mooie grote jacuzzi en een heerlijke sauna. Het buffet is van 18.00 uur tot 20.00 uur geopend.

Natuurlijk zijn er in de club een aantal leuke speeltoestellen te vinden. Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen. De Wilpenhof heeft een mooie tuin waardoor je met mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte rondom de bar mag ook gespeeld worden, hiervoor zijn een aantal ophangpunten aangebracht.

 

De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, frisdrank en licht alcoholische dranken en het gebruik van het buffet, de sauna, de whirlpool en de aanwezige speeltoestellen.

Je kunt voor de ingang van de club parkeren. Als deze vol staat, kun je de auto op de parkeerplaats van restaurant “De Kar” parkeren. Je kunt de club vanaf deze parkeerplaats eenvoudig bereiken.

Parkeren langs de toegangswegen is niet toegestaan.