Party Agenda

SU Sensual PKHS-tilburg

SU Sensual PKHS-tilburg

Secret Underground — PKHS

2020-10-31

Time: 21:00

PKHS achter de heuvel 3
Tilburg, Brabant

https://www.secretunderground-eu.com/

 

Tickets Indecent Beverwijk

Regular ticket €19,95

Kaartjes/tickets alleen in de winkel - Reserveren is niet mogelijk, wie het eerst komt ...

Als wij zijn uitverkocht dan melden wij dat meteen op deze pagina.

 

Sensual

 

Anonimiteit en intimiteit is wat SU je bied. Goede solide maar sexy dansbare muziek, wat al de 'secret Underground-sound' wordt genoemd. Sexy en laagdrempelige DRESSCODE !! De juiste, verzorgde, knappe, ruimdenkende bezoekers zorgen voor de rest! Dance-Chill-Meet.

‚Äč

We geven ook geen feest, maar een (erotische) ERVARING 

Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch, kinky / thema feestje of een paren club ... ons concept is UNIEK !!!


Wij hebben dit alles onder 1 dak  .... met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN

Waardoor wij een grote aantrekkingskracht hebben op (beginnende) Swingers.

 

Openingstijden zijn van 21:00 tot 04:00 en kenmerkt zich doordat de nadruk meer op LINGERIE ligt in de grotere maar toch intieme club, waar het intieme underground gevoel gecreëerd is in de donkere main area met danskooien.

DE tease en please ruimte met ultieme sexy beats van de beste nederlandse Dj's. Aangrenzend is een heerlijke chill-rookruimte.

 

DE locatie voor onze “Sensual Exclusive” is PKHS (het pakhuis). Deze prachtige intieme industriële locatie ligt midden in het centrum van Tilburg. Deze Club heeft een vergaande historie en was vroeger bekend onder de naam Zino. Dit was een van de eerste afterclub’s in Nederland. Deze locatie heeft zich gepositioneerd als AA Locatie.

 

Wij van Secret Underground, gaan deze mooi ingedeelde locatie, omtoveren naar ons echte intieme, warme, anonieme underground gevoel, waar gelijkgestemde in een veilige omgeving, zich heerlijk onbezorgd kunnen laten gaan.

 

"Secret Underground" is een strikt dresscode-evenement.  De dresscode wordt streng gecontroleerd door onze doorbitch. Hun beslissing is absoluut definitief.

De deur is eigenlijk de plaats waar het spel begint. Wij hanteren "geen geld terug " als de dresscode niet wordt nageleefd.

Vrouwen:

Burlesque, Lingerie, Clubwear geschikt voor parenclub en Kinky (alle kleuren)

Mannen:

Bij stof alleen SEXY-ZWART verplicht (geen print, geen (zwarte) jeans)

Boxer en kinky mag alle kleuren.


SU-sensual
Datum 2020-10-31
Club/Lokatie PKHS
Plaats Tilburg
Tickets SU Sensual
€ 19,95